Opskrifter

Nemme fiskekager

Onsdag, 9. april 2014af Redaktion
Nem aftensmad med fisk. Kagerne består af varmrøget laks rørt sammen med mayonnaise, æg m.m.

Ingredienser til nemme fiskekager

(2 pers.)

250 g varmrøget laks
2 spsk. mayonnaise
½ tsk. citronpeber
1 æg
½ usprøjtet citron
75 g rasp
Olie til stegning

Tilbehør
Grøn salat

Fremgangsmåde

Rør laksen med mayonnaise, citronpeber, æg, revet citronskal og saft samt 2 spsk. af raspen. Form blandingen til 6 bøffer og vend dem i resten af raspen. Steg fiskekagerne i olien ved middelhøj varme, til de er gyldne og sprøde. Servér fiske­kagerne med citronbåde og en blandet, grøn salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Laks med marinerede gulerødder
Kokossuppe med rejer og chili


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop