Opskrifter

Nemme småkager med kokos og korender

Lørdag, 17. december 2011af Redaktion
Her følger også en video med, så du kan se, hvordan det skønne julebag skal laves

(Ca. 100 styk)

175 g smør
200 g hvedemel
100 g kokosmel
2 spsk korender
60 g florsukker

TIP

Du kan også se videoen nedenfor, hvor Marie Melchior viser, hvordan du laver småkagerne

Skær smørret i tern. Smuldr det i melet, til det ligner grov rasp. Bland kokosmel, korender og florsukker i, og saml dejen hurtigt, uden at ælte for meget. Tril dejen til 2 lange pølser, pak dem i husholdningsfilm, og læg dem i køleskabet i mindst 1 time. Tænd ovnen på 200°. Læg bagepapir på en bageplade. Skær tynde skiver af småkagedejen, og læg dem på bagepladen. Bag småkagerne i ovnen i 5 minutter. Lad dem afkøle på en bagerist, før de lægges i en lufttæt kagedåse.

Bageopskrift: Marie Melchior

Find flere opskrifter her...
Vaniljekranse
Brunkager
Nøddekugler

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.

Video: Christina Christensen

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop