Opskrifter

Ostekrebinetter med pebersovs

Fredag, 6. januar 2012af Redaktion
Dejlig, smagfuld middag

(2 pers.)
35 min.

300 g hakket svinekød
2 skiver ost
2 skiver bacon
50 g flødeost
1 dl bouillon
1 spsk. grønne peberkorn i lage
Salt
Citronsaft

Tilbehør
Kogte kartofler og dampede gulerødder

Form kødet til 4 flade bøffer og læg dem sammen to og to med en skive ost imellem. Tryk kanterne sammen og bind bacon omkring. Steg bøfferne ved jævn varme i 5 min. på hver side. Pisk flødeost og bouillon sammen og bring det i kog under omrøring. Tilsæt peberkornene og lad dem simre i 5 min. Smag til med salt og citronsaft og server med kogte kartofler og dampede gulerødder.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Find flere opskrifter her...
Minibøffer i pakke
Bankekød
Oksegryde med øl og rødder










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop