Det skal du bruge til pariserbøf med rødbede-peberrod
(1 pers.)
150 g hakket oksekød
1 knsp. peber
1 spsk. kapers
1 spsk. løg
Olie til stegning
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. æblegelé
½ rødbede
½ cm peberrod
½ æble
1 skive brød
1 æggeblomme
Prøv også: Pariserbøf med spejlæg
Sådan laver du pariserbøf med rødbede-peberrod
Rør oksekødet med peber, hakket kapers og løg, form farsen til en bøf og steg den i olien ved høj varme 3-4 min. på hver side.
Rør eddike og gelé sammen, riv rødbede, peberrod og æble og vend det i dressingen.
Rist brødet, læg bøffen over og servér med rødbede-peberrod og æggeblomme. Velbekomme!
Prøv også: Bøf lindstrøm med flødekogt kål