Opskrifter

Pasta med kastanjer og svampe

Torsdag, 14. november 2013af Redaktion
Nem efterårsret

Ingredienser til pasta med kastanjer og svampe

(4 pers.)

150 g kastanjer (kogte el. bagte)
½ bdt. persille
2 spsk. citrontimian
50 g parmesan
2 fed hvidløg
1 dl rapsolie
250 g blandede svampe
1 spsk. smør
Salt og peber
500 g båndpasta (linguini)

Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde til pasta med kastanjer og svampe

Hak kastanjer, persille, citrontimian, parmesan og hvidløg fint i en foodprocessor eller blender og tilsæt rapsolien. Rens svampene og skær dem i kvarte. Rist svampene på en varm pande i smørret og krydr med salt og peber. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min., hæld vandet fra og vend dem med svampene og kastanjeblandingen. Servér med groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pasta med persillepesto og tomater
Miso-kylling med nudler


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop