Opskrifter

Pasta med tomat og tagetes

Mandag, 25. juni 2012af Redaktion
Blomsterne er en fryd for øjet, mens maden er en fryd for ganen

(4 pers.)

400-500 g pasta
500 g små tomater
4 hoveder af rød tagetes
1 bundt basilikum
Smør
Parmesan
Salt og peber

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, gem kogevandet. Skyl og halver tomaterne. Kom lidt smør i en stor pande og steg tomaterne ved svag varme. Kom basilikumbladene på panden og lad dem falde sammen. Kom den afdryppede pasta ved. Smag til med salt og peber og vend evt. lidt kogevand i. Anret med revet parmesan og et drys blomsterblade.

Tip: Kom evt. et fed hakket hvidløg ved.


Spiselige blomster
Jomfru i det grønne - blå blomster
Kornblomst - blå blomster
Lavendel - blålilla blomster
Morgenfrue - gule og orange blomster
Solhat - gule og orange blomster
Stedmoderblomst - gule, orange, blå og lilla blomster
Tagetes - orange, gule og røde blomster
Tallerkensmækker - orange, gule og røde blomster
Viol - lilla blomster


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...


Svinekæber med
spinatsalat og spis-
elige blomster

Fisk med courgetter
og stedmoderblomster

Lavendelbrød

Chokoladekage med
lavendel











Læs mere om stedmoderblomsten her...




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop