Opskrifter

Pestokylling med grønsager

Fredag, 6. februar 2009af X
15 min. + 45 min. i ovn(2 pers.)1 spsk. olivenolie4 kyllingeoverlårSalt og peber2 spsk. grøn pesto400 g selleri, skrællet og skåret i tern300 g grøn

15 min. + 45 min. i ovn
(2 pers.)

1 spsk. olivenolie
4 kyllingeoverlår
Salt og peber
2 spsk. grøn pesto
400 g selleri, skrællet og skåret i tern
300 g grøn courgette i tern
1 løg i både
2 fed hvidløg, hakkede
250 g tomater i halve eller kvarter

Tilbehør: Grøn salat og brød


Brun kyllingestykkerne drysset med salt og peber i en pande. Læg dem i et ovnfast fad sammen med selleri, courgette, løg og hvidløg. Kom olien fra panden ved og tilsæt 1 tsk. af pestoen. Vend rundt. Stil det i ovnen ved 200° i 35 min. Kom så tomater ved og giv det hele 10 min. mere. Tag det ud, vend med resten af pestoen og server straks med brød og salat.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Flere opskrifter med kylling ...
Spansk kylling med pølse og bønner
Sesamkylling
Salsakylling med basilikumkartofler