Opskrifter

Spansk kylling med pølse og bønner

Mandag, 30. juni 2008af X
25 min. + 25 min. i ovnen (4 pers.)1 spsk. olivenolie300 g små friske pølser,gerne krydrede, fra slagteren4 kyllingeoverlår1 løg i tynde skiver2 fed

25 min. + 25 min. i ovnen (4 pers.)

1 spsk. olivenolie
300 g små friske pølser,gerne krydrede, fra slagteren
4 kyllingeoverlår
1 løg i tynde skiver
2 fed hakket hvidløg
1 tsk. paprika
2 dl hvidvin
2 laurbærblade
1 dåse flåede tomater
100 g grønne oliven
200 g kogte hvide bønner el. tilsvarende

Tilbehør: kartoffelmos og persille


Steg pølserne i olie i en stor stegepande i ca. 5 min. Tag dem op. Steg kyllingestykkerne drysset med salt og peber i 5 min., til de er brunede. Steg så løg og hvidløg og tilsæt krydderier og tomater med vin. Når det er lidt i kog, lægges pølser og kylling i et ovnfast fad, overhældes med sovsen og tilsættes oliven og bønner. Sættes i ovnen ved 180° i 25 min. og serveres med kartoffelmos.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen