Opskrifter

Pitabrød med chilimarinerede rejer og grønt

Mandag, 13. juli 2015af Kristina Marckmann | Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Fyld dit pitabrød med grønt og rejer marineret i chili-fiskesauce. Det er både nemt, sundt og lækkert!

Opskrift til ca. 3 personer

20 min
3 personer
Ingredienser
350 g store kogte rejer
1 dl sweet chilisauce
1 spsk. fiskesauce
½ dl hakket koriander
2 forårsløg
2 gulerødder
150 g cherrytomater
1 mini hjertesalat
100 g spirer
6 pitabrød

Sådan laver du pitabrød med rejer i chili-fiskesauce

  1. Rør chilisauce, fiskesauce, koriander og fintsnittede forårsløg sammen, og vend rejerne heri.
  2. Skræl gulerødderne, skær dem i tændstiktynde strimler.
  3. Halvér tomaterne og snit salaten.
  4. Lun pitabrødene og fyld dem med salat, tomat, gulerødder, spirer og rejer, og servér.