Lækker pizza med kylling
(2 pers.)
Det skal du bruge til pizza med rester af kylling
10 g gær
2 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. olie
300 g durummel
Rester af ovnstegt kylling
1-2 spsk. tomatpuré
Evt. ekstra tomater
1 spsk. tørret oregano
Peperoni
150 g revet ost
1 snackpeber
15 oliven
Prøv også: Pizza med champignoner
Sådan laver du pizza med rester af kylling
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie.
Rør melet i, ælt dejen smidig, og lad den hæve under et klæde i 1 time.
Pil kødet af kyllingen, og blend grønsagerne til en fin sovs sammen med tomatpuré og evt. ekstra tomater og oregano.
Del dejen i to, og rul hver del ud ½ cm’s tykkelse. Kom sovsen på pizzabundene, fordel kyllingen over, og supplér med peperoni, alt efter hvor meget kyllingekød, der er tilbage.
Fordel osten over, skær snackpeberen i ringe, og kom dem over pizzaerne sammen med oliven.
Bag pizzaerne ved 235° i 15 min.
Mangler du inspiration til pizza? Klik ind og se vores mange forslag til dej og fyld lige her!