Opskrifter

Risotto med muslinger og asparges

Tirsdag, 21. juli 2009af Redaktion
Lækker middag på 25 minutter

(4 pers.)
25 min.

1 finthakket rødløg
1 spsk. smør
300 g risottoris
1 dl hvidvin
1 l hønsebouillon
1 bdt. asparges
300 g blåmuslinger uden skal
40 g parmesan

Sauter løgene i smørret, tilsæt ris og steg dem i smørret, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, så risene næsten når at optage væden, før der tilsættes yderligere væde. Snit aspargesene i 2 cm stykker og tilsæt dem sammen med muslingerne og den sidste dl bouillon. Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet. Server retten med groft brød og et drys af friskkværnet peber.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også...
Ravioli med krebs og dildsovs
Risotto med kylling og majroe
Risotto med jordskokker og kylling