Opskrifter

Rødbedesuppe med svampe

Søndag, 8. december 2013af Redaktion
Mættende suppe med flot rød farve

Ingredienser til rødbedesuppe med svampe

(3 pers.)

1 løg
400 g rødbede
300 bagekartofler
1 spsk. smør
6 dl grønsagsbouillon
200 g blandede svampe
1 spsk. smør
1 kvist timian
1 dl fløde 9%
Salt og peber

Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde til rødbedesuppe med svampe

Hak løget groft, skræl rødbeder og kartofler og skær dem i mindre stykker. Sautér løget let i smør og tilsæt rødbeder og kartofler. Hæld bouillonen ved og lad det koge i 20 min., til grønsagerne er møre. Rens svampene og skær dem i små tern. Steg svampene i smørret ved høj varme sammen med timian, til de er gyldne, og krydr med salt og peber. Purér suppen med en stavblender, tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Servér suppen drysset med svampene.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Græskarsuppe
Oksehalesuppe


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop