Simpel græskarsuppe med frisk græskar og græskarkerner

Uhm! Her får du en nem opskirft på en lækker græskarsuppe, der kan laves på ingen tid. Suppen kan spises hele året rundt, men er særlig god i efteråret.
Af
af Kristina Marckmann
Simpel græskarsuppe med frisk græskar og græskarkerner
30 min
3 personer
Græskarsuppe
500 g græskar
7 dl grønsagsbouillon
1 løg
½ dl fløde
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. salt
Peber
100 g cremefraiche
100 g saltede græskarkerner
Tilbehør
Brød

Fremgangsmåde

  1. Skær græskarkødet i tern, hak løget og kog græskar og løg med bouillonen i 20 min.
  2. Blend suppen med fløde og tomatpuré og smag den til med salt og peber.
  3. Servér suppen med en skefuld cremefraiche, saltede græskarkerner og en skrive godt brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.