Opskrifter

Rødspætter med asparges og urtecremefraiche

Onsdag, 29. april 2009af Redaktion
Spring ud i foråret med rødspætter, friske grøntsager og urter

15 min. + 20 min. i ovnen
(3 pers.)

500 g rødspættefileter
1 bdt. asparges
Salt og peber
Revet skal af 1 citron
1 forårsløg
1 dl cremefraiche
2 spsk. klippet dild
½ dl hakket citronmelisse
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. citronsaft

Skyl aspargesene og bræk den træede ende af. Drys rødspættefileterne med salt, peber og citronskal. Halver forårsløget på langs og skold strimlerne. Læg 2-3 asparges på hver filet, pak den omkring aspargesene og bind med strimler af forårsløg. Læg rødspættefileterne i et ovnfast fad, tilsæt lidt vand og damp den i ovnen ved 150° i 20 min. Rør cremefraichen med dild, citronmelisse, salt, peber og citron. Server med kogte kartofler og friske tomater.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv mere med fisk...
Persillepaneret ørred
Tungratin med grønt
Birkespaneret fiskefilet med rissalat