Opskrifter

Røget ål med skarp sauce

Lørdag, 24. december 2011af Redaktion
En god ret til frokostbordet

(5-6 pers.)

Ca. 200 g røget ålefilét
12 radiser
2 hårdkogte æg
1-2 håndfulde små salatblade

Dressing
1 spsk. grov sennep
2 spsk. fløde
1 tsk. honning
1 tsk. citronsaft

Skær radiserne i skiver og hak æggene. Læg salaten i en halvdyb skål sammen med ålen, radiser skåret i skiver og æg. Pisk dressingen sammen og dryp den over salaten kort tid inden serveringen.
Tip: Lav evt. dobbelt portion dressing og server resten til salaten.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Sennepssild med karse
Ingefærgravad laks
Svenske sild

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop