Opskrifter

Sennepskylling med sølvbedespinat

Onsdag, 3. august 2011af Redaktion
Middag med god smag

(4 pers.)
30 min.

4 stykker kyllingebryst, gerne med skind
4 kviste rosmarin
2 spsk. dijonsennep
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
2 porrer
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde

Grønt
300 g spæde spinatblade
200 g sølvbede
1 citron

Tilbehør
Kogte kartofler med pil - evt. mast med lidt feta

Smør halvdelen af sennep, salt, peber og kviste af rosmarin på kyllingestykkerne. Steg dem i olivenolie på en pande ca. 18 min. i alt. Skær porrene i ringe og kom dem ved kyllingens side efter 10 min. De sauteres et par min. og blandes så med hakket hvidløg og resten af senneppen og en god sjat hvidvin.
Lige inden servering røres porrerne med fløde, og det lægges som bund med kyllingen over. Sølvbeden snittes groft, og spinaten skylles. Det hele kommes i en gryde eller stor pande og dampes i det vand, der hænger ved bladene.
Vendes med salt, peber og citronsaft og serveres sammen med kartofler.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Kylling med basilikum
Kylling med kartoffel-bønnebund
Kyllingesalat med mango og asparges







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop