Opskrifter

Solopizza med spinat og skinke

Tirsdag, 6. september 2011af Redaktion
Dejlig hverdagsmad, der kan fryses ned

(1 pers.)

50 g hvedemel
50 g grahamsmel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. groft salt
2 tsk. god olie
½ dl vand
1 spsk. koncentreret tomatpuré
2 tsk. vand
1 tsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
25 g spæde spinatblade
50 g skinke i strimler
50 g revet ost
1 syltet jalapeño (chili) i skiver

TIP

Når man alligevel laver varm aftensmad, er det en god idé at lave flere portioner ad gangen og fryse dem.

Bland mel, bagepulver, salt, olie og vand og ælt det sammen til en smidig dej, som rulles ud i en halv centimeters tykkelse. Bland tomatpureen med vand, oregano og presset hvidløg og smør det ud over pizzabunden. Skyl spinaten og fordel den, skinken og jalapeñoen i skiver på pizzabunden. Drys med revet ost, bag pizzaen ved 200° i 18 min. og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Spaghetti med kødsovs
Pizza Margherita
Pastasalat med kylling




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop