Opskrifter

Sommerkylling i gryde

Fredag, 6. juli 2012af Redaktion
Skøn kylling i hvidvin

(4 pers.)
10 min. + 40 min. i gryde

1 spsk. olivenolie
4 kylllingelår
8 fed hvidløg
1 spsk. hvedemel
Salt og peber
2 røde peber-frugter i store tern
12 nye kartofler skyllede og i halve
1½ dl hvidvin
2 dl hønsefond
1 bundt basilikum

Tilbehør
Godt brød og grøn salat

Del kyllingelårene i over- og underlår. Vend dem i mel, salt og peber. Brun dem i olie i en gryde med hvidløg. Kom vin og fond ved og efter 20 min. kartofler og peberfrugter, lad det koge yderligere 20 min., til kødet er mørt. Tilsæt basilikum og server med brød og evt. en grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN

Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Sojakylling og avocadosalat
Ølkylling med salat
Caesarsalat med stegt kylling








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop