Opskrifter

Spaghetti a la Lady og Vagabonden

Tirsdag, 12. februar 2013af Redaktion
En sikker favorit hos både børn og voksne

Ingredienser til spaghetti a la Lady og Vagabonden

(4 pers.)

450 g hakket kalv og flæsk
40 g havregryn
1 æg
2 dl mælk
1 løg
2 fed hvidløg
½ bdt. basilikum
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. smør
300 g spaghetti
50 g parmesan

Fremgangsmåde

Rør kødet med havregryn, æg, mælk, revet løg, presset hvidløg, hakket basilikum og salt og peber til en lind fars. Kog spaghettien i letsaltet vand i 10 min. Form små kødboller af farsen og steg dem i smørret, ved jævn varme, til de er gyldne og faste. Hæld vandet fra spaghettien og vend kødbollerne i. Riv parmesan over og servér retten på et stort fad.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Spaghetti bolognaise
Pasta med kalkun i tomat

Kender du kogebogen? Klik her...