Opskrifter

Spaghetti med laks og porrer

Torsdag, 24. november 2011af Redaktion
Et sundere alternativ til julemaden

(4 pers.)
30 min.

400 g spaghetti
500 g laksefilet
4 porrer
1 spsk. olivenolie
1 citron, usprøjtet
1 bundt dild
1 spsk. smør
Salt og peber

Bring vand med salt i kog til pastaen. Kom laksen i en gryde og dæk med vand. Tilsæt 1 spsk. salt. Bring i kog og sluk. Lad laksen trække i vandet i 8 min. Tag fisken op, træk skindet af og fjern evt. ben. Rens porrer og skær i ringe. Sauter i olivenolie og steg sammen med ½ citron, så den giver smag til porrerne. Kog pastaen i 8 min. og dræn for vand. Gem lidt af vandet. Kom pastaen i panden til porrerne, kog op med lidt af kogevandet og monter med smør. Vend stykker eller tern af laks i og sluk. Bland med masser af dildkviste og giv resten af citronen til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

BYG DIT EGET KAGEHUS

Byg dit eget kagehus med bagemåtten fra Silikomart. Non-stick overfladen gør det unødvendigt at bruge fedtstof eller mel. Måtten kan købes i Familie Journals Shop for 349 kr.

Find flere opskrifter her...
Svinekotelet i æblecidersovs med mos
Kyllingesvampe-gullash med ris
Matjessild i noritang

Få tjek på al julemaden her...










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop