Opskrifter

Svinemørbrad med chokoladecrust

Mandag, 27. august 2012af Redaktion
Pift mørbraden op ved at vende den i en spændende chokoladeblandning

(4 pers.)

2 spsk. kakaonibs
1 tsk. muscovadosukker
1 tsk. kakaopulver
½ tsk. friskkværnet, sort peber
½ tsk. stødt fennikelfrø
1 tsk. paprika
½ tsk. stødt kanel
Salt
1 svinemørbrad, afpudset (ca. 500 g)
1 spsk. olivenolie

TIP

- Kakaonibs fås hos chokoladebutikker og specialkøbmænd.

- Kakaonibs er knuste, rå kakaobønner.

Mango-bønnesalat
1 mango
1 skalotteløg
1 lime
Lidt frisk koriander
200 g bønner
Olivenolie

Tilbehør
Kartoffelfritter

Bland nibs med sukker, kakao, peber og krydderier til en slags rasp. Vend mørbraden i det og steg den i lidt fedtstof ca. 2 min på hver side. Sæt den i ovnen i 10-15 min. ved 200°, til den er akkurat gennemstegt. Skræl mangoen og skær den i tern. Hak løget og bland det med mangoen, friske korianderblade og lidt limesaft. Blancher bønnerne og vend dem i limesaft og olivenolie. Server med ovnstegte fritter.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Uhm! Chokolade...


Kylling med rødbeder
i chokoladedressing

Pocheret fisk med
chokolade-mole

Chokolade brûlée
med saltet karamel

Chokolade-dessert-
kage

Bønnegryde med
chili og chokolade












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop