Opskrifter

Tomatkoteletter i ovn

Lørdag, 11. april 2009af Redaktion
(4 pers. )4 pæne tykke nakkekoteletter2 løg1 spsk. olivenolie1 ds. hakkede tomater (400 g)1 fed presset hvidløg10-15 sorte oliven Læg koteletterne ned

(4 pers. )

4 pæne tykke nakkekoteletter
2 løg
1 spsk. olivenolie
1 ds. hakkede tomater (400 g)
1 fed presset hvidløg
10-15 sorte oliven





Læg koteletterne ned på panden. Drys dem med salt og peber, brun dem på begge sider og tag dem af panden. Pil løgene og skær dem i tern. Svits løgene i olivenolie på panden. Tilsæt de hakkede tomater og krydr med salt, peber og presset hvidløg. Lad saucen koge småt et par min. Hak oliven, gem nogle stykker til pynt og kom dem i saucen. Kom ca. halvdelen af saucen i et ovnfast fad. Læg koteletterne i fadet og hæld resten af saucen over. Læg alufolie over fadet og sæt koteletterne i ovnen 20-25 min. ved 200°, til de er gennemstegte. Server med løse ris.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Svinekoteletter med chilimos og dijoncreme
Græske lammekoteletter
Lammekoteletter med middelhavstilbehør
Asiatisk kotelet med risnudelsalat