Opskrifter

Vagtler med citrussalat

Mandag, 2. april 2012af Redaktion
Let og lyst kød, der passer til den lyse tid, vi går i møde

(4 pers.)

4 vagtler
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 tsk. paprika
300 g rucolasalat
2 grapefrugter eller pomelo
75 g usaltede pistacienødder
2 spsk. nøddeolie
Salt og peber
½-1 spsk. æbleeddike eller blommeeddike

Tilbehør
Brød og tomatsalat med mozzarella

Halver vagtlerne og fjern så mange ben fra brystet som muligt. Pensl med olie, salt, peber og paprika. Skyl rucolasalaten. Skræl citrusfrugten og fjern hinderne. Vend salat og citrusfrugter med en dressing af nøddeolie, salt, peber og æbleeddike. Steg vagtlerne på en grillpande ca. 15 min. Anret vagtlerne på salaten og drys med pistacienødder.
Server med brød og tomatsalat med mozzarella

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...


Braisseret kylling
med spidskål og
ræddiker


Kyllingefrikassé
med urter


Farserede vagtler


Kylling i rabarbervin-
sauce











Masser af gode retter til påskefrokosten

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop