Opskrifter

Wraps med oksekød i oystersauce

Tirsdag, 24. april 2012af Redaktion
Aftensmad på 20 minutter

(2 pers.)
20 min.

240 g okseinderlår
2 spsk. rapsolie
1 cm ingefær
1 rød thai chili
1 fed hvidløg
1 spsk. oystersauce
2 gulerødder
1 rød peber
1 mini romainesalat
100 g spæde spirer
4 tortilla eller fladbrød

Tilbehør
Pastasalat

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Skær kødet i strimler og hak skrællet ingefær, chili og hvidløg. Svits kødet i olien sammen med ingefær, chili og hvidløg i et par min. og tilsæt oystersaucen. Skræl gulerødderne og skær dem og peberfrugten i tynde strimler. Snit salaten og skyl spirerne. Lun tortillaerne og fyld dem med oksekød, gulerødder, peberfrugt og spirer. Rul tortillaerne sammen og server med en god pastasalat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Wraps med thaikylling
Wraps med oksegryde
Wraps med laks


Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop