Ingredienser til wraps med rejer i oystersauce
(2 pers.)
250 g rå tigerrejer
2 spsk. rapsolie
1 cm ingefær
1 rød thaichili
1 fed hvidløg
1 spsk. oystersauce
½ agurk
1 gul peber
100 g spæde spirer
1 miniromainesalat
2 tortilla eller fladbrød
Fremgangsmåde
Pil rejerne og hak ingefær, chili og hvidløg. Svits rejerne i olien sammen med ingefær, chili og hvidløg i et par min. og tilsæt oystersaucen. Udkern agurken og skær den og peberfrugten i tynde strimler. Snit salaten og skyl spirerne. Lun tortillaerne og fyld dem med rejer, agurk, peberfrugt, salat og spirer. Rul tortillaerne sammen og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mad fra det asiatiske køkken


















Svinekød i grøn karry med peanuts
Middag til 3 personer med super smag
Find opskriften her...


Krydret, asiatisk fiskesuppe
Dejlig, varm suppe med gode ingredienser
Find opskriften her...


Koteletter i wok
Super middag, hvis du har et par koteletter i fryseren
Find opskriften her...




Thaikrydrede kødboller i kokoskarry
Lækker ret med masser af krydderier
Find opskriften her...


Nudelsalat med krydret oksekød
Nem middag inspireret af det asiatiske køkken
Find opskriften her...






Stegte koteletter på ben i asiatisk rødvinssovs
God middag med masser af smag
Find opskriften her...


Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med masser af grønsager
Find opskriften her...




Stegte nudler med tigerrejer
Dejlig middag der kun tager 20 minutter at forberede
Find opskriften her...