Danmarksmester i rullepølse

Kenneth vandt fornem pris ved at kombinerer den klassiske smag af rullepølse med tangsmag
Af
af Redaktion
Foto: John Falk Løndahl
Foto: John Falk Løndahl

HERNING: Man skulle tro, at det var en dødssynd at pille ved den gode, gamle danske rullepølse. Men det er den 36-årige slagtermester Kenneth Guldhammer ikke bange for. Ved fagmessen Foodexpo i Herning vandt han da også Innovationsprisen 2010 for en rullepølse tilsat krydderier, stoppet med persille og derefter svøbt og røget i japansk noritang. "Guldhammer har opnået et fortræffeligt resultat ved at kombinere den klassiske smag af rullepølse med den anderledes tangsmag", lød det anerkendende fra dommerne.

Af Ole V. Hansen

Læs også:
Lammekølle a la Villy
Italiensk middag a la Anette Kokholm

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.