Hannes hvide havregrynskugler

Dette er en af vores kære læseres opskrifter. Hanne har lavet disse skønne, hvide havregrynskugler med valnødder og rosiner.
Af
af Kristina Marckmann, opskrift Hanne Pedersen, Foto: Carina Krüger
Hvide havregrynskugler med kokosmel

Opskriften giver ca. 35 stk.

35 min
35 stk
Hvide havregrynskugler
25-30 valnøddekerner
1½ spsk. rosiner
1½ spsk. syltet appelsinskal
125 g finvalsede havregryn
125 g blødt smør
125 g flormelis
3 spsk. kaffefløde
1 tsk. vaniljesukker
1 dl kokosmel

Sådan laver du havregrynskugler

  1. Hak valnødder, rosiner og appelsinskal og bland det med havregryn, smør, flormelis, fløde og vaniljesukker.
  2. Stil massen på køl i 30 min.
  3. Tril massen til små kugler, tril dem i kokossen og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.