Annonce

Svampet sandkage med knasende nøddetopping

Sandkage er en god og klassisk kage, men med nødder og pistaciemasse på får den lige lidt ekstra smag. Velbekomme!
Af
Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.
Svampet sandkage med knasende nøddetopping
Annonce
1 t og 10 min
12 personer
Sandkage med nøddetopping
150 g blødt smør
150 g sukker
70 g marcipan
½ vaniljestang
4 æg
140 g mel
1 tsk. bagepulver
50 g pistaciemasse
50 g nødder

Fremgangsmåde

  1. Rør smør, sukker, revet marcipan og vaniljekorn godt sammen og pisk æggene i et ad gangen.
  2. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen.
  3. Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og fordel pistaciemassen i klatter over dejen.
  4. Hak nødderne, drys dem over kagen og bag den midt i ovnen ved 160° varmluft i 55 min.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.