Kammerjunkere

Lav dine egne kammerjunkere til koldskålen - det smager himmelsk
Af
af Kristina Marckman, foto: Carina Krüger

Opskrift på kammerjunkere

(70 stk.)

40 g smør
50 g sukker
1 æg
160 g mel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. kardemomme

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til kammerjunkere

Rør smør og sukker sammen og pisk ægget i. Tilsæt mel, bagepulver og kardemomme og ælt dejen sammen. Tril dejen til ca. 35 små boller på ca. 2 cm og bag dem ved 220° i 10 min. Halvér de bagte boller, rist dem ved 190° i 8-10 min. og lad dem afkøle på en rist.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.