Æble-smuldrekage

Lav små, lækre kager med æble og marcipan. Servér kagerne varme med flødeskum eller vaniljeis til
Af
af All Over Press

Opskrift på æble-smuldrekage

(ca. 15 stk.)

100 g marcipan
100 g smør
2 spsk. sukker
180 g hvedemel
3 syrlige æbler

Pynt:
Perlesukker
Mandelflager

Tilbehør:
Is eller flødeskum
Muffinsforme el. aluminiumsforme

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til de små æblekager

Riv marcipanen groft, tilsæt smørret lidt ad gangen og rør til en jævn masse. Rør hurtigt sukker og hvedemel i og saml til en smuldredej. Drys halvdelen af dejen i formene. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern. Fordel æblerne i formene og drys resten af dejen over. Drys med perlesukker og mandler. Bag kagerne ved 200º i ca. 12 min. Servér kagerne varme med flødeskum eller vaniljeis til.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.