Krydder-rødbeder

Gode, hjemmelavede krydder-rødbeder!
Af
af Redaktion

Ingredienser til krydder-rødbeder

1 kg rødbeder

Eddikelage
4 dl eddike
1 dl æbleeddike
300 g sukker
½ spsk. hel, gul sennep
3-4 kviste timian
6 hele allehånde eller sort peber


Fremgangsmåde til krydder-rødbeder

Kog rødbederne møre i letsaltet vand på ca. ¾ time. Hæld vandet fra og skyl rødbederne med koldt vand. Gnid skindet af, brug engangshandsker, hvis du vil skåne hænderne for farve, og skær rødbederne i skiver. Læg dem i et skoldet glas. Kog eddikelagen sammen og hæld den over rødbederne. Luk glasset og lad rødbederne trække 1-2 uger.

Madopskrift: Anne SKovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Asier og sennepspickles
Råsyltede dildagurker


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.