Støbte chokolader med romtrøffel

Det er ret hyggeligt at lave sine egne chokolader i forskellige former og med dine yndlings smage. Og lad dig ikke skræmme, det er nemlig slet ikke så svært.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Hjemmestøbte chokolader

Det skal du bruge til dine chokolader:

(20 stk.)

200 g mørk chokolade 70%

Fyld:
2 spsk piskefløde
20 g usaltet smør
100 g lys chokolade
200 g mørk chokolade
3 spsk. rom

Prøv også: Fyldte chokolader med orangetrøffel

Sådan laver du chokolader med romtrøffel

Smelt den mørke chokolade - først 2/3, og så tempereres chokoladen.

Fyld den i siliconeforme som hjerter el. andet.

Hæld chokoladen ud igen, så der er en skal tilbage.

Kom alt til fyldet i en gryde og varm op sammen.

Lad det afkøle.

Kom det i de størknede skaller og luk med en ny portion smeltet, mørk chokolade. Lad dem stivne og vend ud.

I galleriet finder du masser af konfekt og knas til jul!

Lav konfekt og knas til jul

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.