Støbte chokolader med romtrøffel
Det er ret hyggeligt at lave sine egne chokolader i forskellige former og med dine yndlings smage. Og lad dig ikke skræmme, det er nemlig slet ikke så svært.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

Det skal du bruge til dine chokolader:
(20 stk.)
200 g mørk chokolade 70%
Fyld:
2 spsk piskefløde
20 g usaltet smør
100 g lys chokolade
200 g mørk chokolade
3 spsk. rom
Prøv også: Fyldte chokolader med orangetrøffel
Sådan laver du chokolader med romtrøffel
Smelt den mørke chokolade - først 2/3, og så tempereres chokoladen.
Fyld den i siliconeforme som hjerter el. andet.
Hæld chokoladen ud igen, så der er en skal tilbage.
Kom alt til fyldet i en gryde og varm op sammen.
Lad det afkøle.
Kom det i de størknede skaller og luk med en ny portion smeltet, mørk chokolade. Lad dem stivne og vend ud.
I galleriet finder du masser af konfekt og knas til jul!
Lav konfekt og knas til jul