Kaffetrøffel

Gode trøfler med lidt whisky eller cognac i
Af
af Redaktion

(45 stk.)

250 g mørk chokolade 70%
1 dl piskefløde
2 tsk. espressopulver
1 spsk. whisky el. cognac
45 guld- og sølvkapsler

Pynt
75 g hvid chokolade
1 pose chokoladekaffebønner

Hak chokoladen. Kog fløden op og smelt chokoladen heri. Tilsæt kaffepulver og spiritus. Kom massen i små sølv- og guldkapsler. Når det er størknet, pyntes med smeltet hvid chokolade og kaffebønner.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Støbte chokolader med romtrøffel
Minimarcipanfrugt
Cognacfigner i marcipan

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.