Casanovas hemmeligheder

Mandag, 2. august 2010
af Redaktion
Er du nysgerrig, og kan du li’ gåder? For så er der mange timers god underholdning at hente på familiejournal.dk. Særlig gave til alle læsere i dag

For så er der mange timers god underholdning at hente på familiejournal.dk.
Vi har nemlig lagt en læsergave på nettet: Et spil, som du kan downloade i den fulde version til din egen computer.
Det er nemt - og det er gratis, når du har købt bladet i denne uge.

Casanovas hemmeligheder
Spillet hedder "The Secret of Casanova" og fører dig tværs gennem Europa.
Sammen med hovedpersonen, Fran­cesca di Porta, skal du lede efter spor, der kaster lys over Casanovas liv og afslører hans hemmelighed. Casanova, italiensk forfatter fra 1700-tallet, er mest kendt som eventyrer og elsker, og med dig i hælene på Francesca går I i gang som sporhunde...
Undervejs skal du løse opgaver som f.eks. at finde en masse ting, der er gemt i billederne, og at skabe orden i små puslespil.

Smukt tegnede miljøer
Det hele foregår i autentiske og smukt tegnede miljøer. Du kan gå en tur gennem Prags gotiske og dystre stræder, lytte til sange i gaderne i Paris og nyde den elegante arkitektur i Venedig.
Spillet har engelske tekster, men hvis du ikke er skrap til det udenlandske, kan du sagtens løse opgaverne uden at kende sammenhængen og detaljerne. Eller du kan benytte Googles oversættelsesprogram.

Find Holger...
I den populære børnebogsserie "Find Holger" gælder det om at finde en tegnet ungersvend med tophue gemt i et mylder af andre mennesker.
Vores download-spil med Casanova er bygget på lidt af det samme: Der er gemt objekter i store, flotte billeder, og den årvågne spiller skal hitte dem. Først når alle de forlangte objekter er fundet, kan du komme videre til næste niveau.

Sådan gør du
For at hente Casanova og to 1-times versioner af ekstraspil skal du blot downloade og installere en fil, som findes her.
Når installationen er færdig, er alle tre spil installeret på din computer og klar til brug. Casanova er også installeret som et 1-times spil, men ved at bruge koden herunder kan du få den fulde version.

1. Klik på knappen "Gratis download" på Casanova-spillet. Følg instruktionen (klik efter tur på knapperne Kør - Kør - Fortsæt - Enig - Færdig). Spillene er nu installeret, og du har foreløbig fået en times gratis Casanova-spilletid.

2. På dit skrivebord ligger nu et blåt ikon med stjerner, det såkaldte Scre­enseven Game Center. Her kan du få den fulde udgave af Casanova ved at klikke på "Køb og registrer spil"-knappen, der ligger lige under spillet i Game Centret.
Indtast koden, der findes på side 112 i Familie Journal nr. 31, og spillet bliver øjeblikkeligt låst op, og du kan spille det ubegrænset fremover.
God fornøjelse!

Tips
• Hvis du vil holde pause i spillet:
Spillet husker, hvor mange baner du har spillet, men ikke hvor langt du er i den enkelte bane. Hvis du vil holde pause, kan det med fordel gøres, når du kommer til en ny bane. Klik Tilbage til hovedmenuen", så er spillet gemt.

• Hvis du ikke kan downloade spillet:
Spillet er meget nemt at downloade, men hvis det driller, må du hente hjælpe hos andre - vi kan desværre ikke påtage os at hjælpe med installationen.

Vi har også massser af gratis spil her
Deltag i konkurrencerne...