Nissebogen fra Familie Journal

Torsdag, 1. november 2012
af Redaktion
Fra den 1. november kan du købe Nissebogen, som er fyldt med de bedste opskrifter på nisser fra Familie Journal. Syede, strikkede, hæklede, klippede og savede...

Nisser bliver vi vist aldrig trætte af, selv om vi måske på et tidspunkt taber troen på, at julemanden sørger for alle julegaverne!

Kom med på Familie Journals store julemesse den første weekend i december - se mere her...

I rigtig gamle dage troede man, at nisserne beskyttede bondemandens hus og børn - specielt om natten,
når de voksne sov - og man mente endda, at nissen flyttede med, når man skiftede bolig, man skulle bare sørge for at holde sig gode venner med ham og f.eks. sætte grød op på loftet til ham. Julemanden kom til senere, og det var efter sigende ham, der sørgede for julegaver til børnene - hvis de altså havde opført sig ordentligt!

Se her, hvordan du kan pakke julegaverne ekstra fint ind i genbrugspapir...

Det gode gamle
I dette magasin får du opskrifter på alle mulige slags nisser og julemænd, der har været bragt i Familie Journal, både de hyggelige gammeldags og de mere sjove og moderne. Jeg har endda været i de rigtig gamle gemmer og fundet nissesager og søde nisseeventyr fra dengang, vi hed "Illustreret Familie Journal".

Nu håber jeg bare, at du også vil hygge dig i selskab med alle nisserne og julemændene - og at du får lyst til at lave nogle af dem, for hvem ved - måske vil de så passe godt på dig bagefter...

Kærlige julehilsner

Anne-Marie Øby, håndarbejdsredaktør

Mød hele Familie Journals redaktion på julemessen i december - se mere her...