Giv hjernen motion - løs kryds og sudoku online

Fredag, 9. december 2011
af Redaktion
24 gratis Krydsmønter til alle brugere her på Familie Journals hjemmeside...

Nu er der godt nyt til alle jer krydsords- og sudokuelskere, som ikke længere skal være bekymrede for at løbe tør for underholdning, inden næste uges Familie Journal er på gaden.
Aller Media, som Familie Journal er en del af, har på Krydsbox.dk lanceret et nyt krydsordsunivers, hvor danskerne i alle døgnets timer kan få adgang til en skattekiste af underholdende opgaver.

Slap af med udfordringer

Med andre ord: Krydsbox.dk er for jer, der elsker en god gang hjernegymnastik.
Hvis du kan lide at slappe af med underholdende og udfordrende opgaver, vil du elske Krydsbox. Opgaverne varierer i tema og sværhedsgrad, og hvis du ikke foretrækker at løse opgaverne på computeren, kan du naturligvis printe dem ud og indtaste løsningen senere, når det passer dig.
Klik dig ind til Krydsbox.dk her (opret dig som bruger i feltet i højre side med Familie Journals logo)

Mød andre krydsords-løsere

Krydsbox er også et socialt mødested, hvor du kan møde andre krydsordsløsere. Du kan f.eks. tilpasse din egen profil eller debattere i vores forum med andre krydsordsløsere. I dine profilindstillinger administrerer du selv, hvilke og hvor mange oplysninger du ønsker at dele med andre.

TIP: GRATIS MØNTER TIL JER!

Alle nye brugere får som velkomstgave 12 gratis Krydsmønter, som svarer til løsning af 6 krydsord eller 12 sudoku.
Det gør du ikke!
Du får nemlig 24 gratis Krydsmønter.
Så du kan nemt og hurtigt komme i gang….

Koster det noget?

Det er gratis at oprette en bruger på Krydsbox, men det koster et mindre beløb at løse opgaver. På den måde sikres du et annoncefrit website. Du køber adgang til opgaverne med vores virtuelle valuta kaldet krydsmønter, som du kan tanke med dit kreditkort. Jo flere krydsmønter du tanker ad gangen, desto billigere er det at løse opgaver.


Få hjælp her

Støder på på problemer eller besværligheder, når du skal oprette dig som bruger, er du meget velkommen til at skrive til os på adressen her: kontakt@krydsbox.dk
Klik dig ind til Krydsbox.dk her - og få 24 gratis Krydsmønter allerede i dag.

God fornøjelse!

Måske er Familie Journals Spilleklub også noget for dig?
Deltag i masser af konkurrencer her