Nyt havemagasin på gaden

Tirsdag, 10. april 2012
af Redaktion
Køb Haven lige nu for 49,95 kr.
Forsiden af det nye havemagasin, der kan fåsde steder, hvor du normalt køber FamilieJournal. Prisen er 49,95 kr.
Forsiden af det nye havemagasin, der kan fåsde steder, hvor du normalt køber FamilieJournal. Prisen er 49,95 kr.

- Alting grødes og grønnes derude, og haveåret er i fuld gang. For alle os, der elsker at få jord under neglene, er det årets bedste tid.
Haveredaktør på Familie Journal, Tonie Ørvad Andersen, er slet ikke i tvivl om, hvilken årstid hun holder mest af - og alle de grønne sysler har inspireret hende i arbejdet med at skabe et helt nyt magasin, der netop er sendt ud i butikkerne.

Solid grundviden
- Selv bliver jeg aldrig træt af at søge og få ny inspiration til mit haveliv, og jeg er så usandsynlig heldig, at jeg kommer i ævnlig kontakt med masser af dygtige, havekyndige folk.
Blandt de allerdygtigste er Familie Journals fremragende haveskribent, Frank Kirkegaard Hansen. Han er uddannet landskabsarkitekt og hortonom, bor på Bornholm med sin familie og beriger hver uge læserne med sin store, solide grundviden om haven i al dens mangfoldighed.

Godt omkring havelivet
- Franks snusfornuftige tilgang til havens glæder og trængsler har vundet vore meget havekyndige læseres respekt. Et letflydende, medrivende sprog samt et umiskendeligt glimt i øjet gør hans sider til en af bladets store læseoplevelser, krydret med skønne, sanselige billeder, der får det til at krible i fingrene efter selv at komme i gang, siger Tonie og tilføjer:
- Vi synes, at Franks guldkorn fortjener at blive til glæde og gavn for ikke blot Familie Journals læsere, men alle glødende haveelskere i det ganske land. Derfor har vi sammensat et stort havemagasin, hvor vi med Franks hjælp kommer godt omkring havelivet.

Planter og dyr
Emnerne rækker helt nede fra den dybeste muld over blomster og buske, frugter og grønsager, stier og vandhuller til himmelstræbende træer og klatrende vækster.
Dyrelivet i haven er heller ikke glemt, men har sit eget tema om alt det, der summer, svirrer og bestøver, så vi kan få blomster i vaserne og frugt og grønt på bordet.

Brug og gem
Magasinet er tænkt både som her og nu-inspiration og som et stort og nyttigt gemmehæfte, der kan tages frem, hver gang man lige skal huske, hvilke æbletræer der bestøver hinanden, hvor dybt en rose skal plantes osv.

Køb andre af Familie Journals gemme-magasiner her