Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
Når jeg mindes min farmor, så kan jeg selvfølgelig se hende for mig og høre hendes stemme for mit indre øre - men mest af alt kan jeg huske, hvordan hun duftede.
Min farmor var kogekone, og omkring hende bølgede altid en salig efterglans af de skønne måltider, hun tryllede frem. Hun duftede af mad, og af noget særligt, som jeg i mange år ikke kunne finde ud af, hvad var. Indtil jeg fik min egen have og gik i gang med at plante krydderurter, og det gik det op for mig, hvad det var: Løvstikke!
Selv kunne jeg i dag ikke drømme om at koge kartofler uden en stilk af naturens egen bouillonterning.
I denne uge har vi i Familie Journal fire ekstra sider, hvor vi ser nærmere på naturens eget skatkammer. Urterne er nemlig ikke kun flotte at se på og gode til at krydre mad med, de er også sunde. Heldigvis.
God fornøjelse med bladet...
Fra denne uges Familie Journal:
Lav din egen urtete
Prøv at lave din egen krydderurtesalt, bl.a. med løvstikke....
Kryddersalt, citrussalt og chilisalt
Læs flere af Anettes blog-indlæg...
Nonfirmation - nej tak!
Alle råd kommer med på huskelisten