Kære Puk
Kan jeg sige nej til at passe hunden?
I denne uge har vi et tillæg med til alle med en sød tand. Marcipan, nougat, chokolade - mums!
Hjemme hos mig er det fast tradition til jul, at vi laver konfekt. Det er hyggeligt, og alle kan være med uanset alder. Selv mine store teenagedrenge glemmer for en stund, at de ikke længere er i modellervoksalderen, og de former grise og fantasidyr med stor fornøjelse.
Og faktisk er det meget sjovere at arbejde med marcipan end med ler, for bliver figuren ikke lige efter planen, så kan man jo bare skynde sig at spise den og gå i gang med en ny.
Jeg ved godt, at figuren (altså min, f.eks.) ikke har så godt af al den hygge her i december, men jeg trøster mig med, at jeg arbejder på et ugeblad. Og i januar har vi altid tænkt over en god slankekur, og den vil da være totalt spildt, hvis jeg ikke har noget at tabe af...
Velbekomme!
Smagsprøver fra ugens tillæg:
Søde skovnisser
Konfektstykker og pariserkringler
Klik her, hvis du allerede nu vil læse om, hvordan du bliver slank med hjælp fra Vægtkonsulenterne eller Slankedoktor (link fjernet)