Det er ikke for sent

Mandag, 24. februar 2014
af Redaktion
I denne uge følger der et nyt Lavkarbo-hæfte med dit Familie Journal. Vi har suppleret med 5:2 Kuren, så kan det simpelthen ikke gå galt.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Mange af os har stået klokken 12 nytårsaften med højt hævet champagneglas og lovet os selv og omgivelserne at NU!

Nu skulle det være.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Det er så sådan cirka otte uger siden. Og hvordan går det så?

Hvis du med et sejrrigt smil kan svare, at det går helt fint, og at de første kilo for længst er sendt på rejse, så gå straks videre til næste side i bladet, for denne hilsen er beregnet til nogle andre.


Det er ikke for sent

Jeg skriver nemlig til alle jer (os), der hurtigt fandt hverdagen igen efter ferien, og det er jo da bestemt også en bedrift - det kommer der bare ikke nogen forandring ud af. Og hvis forandring til det mindre i kropsstørrelse er ønsket, så er det her, jeg bare lige vil flage: Det er altså ikke for sent.

Når solen snart dukker frem for alvor, og vi lige pludselig en dag skal smide de camouflerende vintergevandter, vil det være rart at have gennemført det der nytårsforsæt, ikke? Og have smidt de der kilo...

I denne uge har vi igen et hæfte med i Lavkarbo-serien. Vi har suppleret med den berømte 5:2 kur, fordi vi tænker, at så kan det simpelthen ikke gå galt. Det virker! Og vil du have mere, så tjek slankeklubben.dk. Det er gratis.

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"