Dyrebørn med smil

Lørdag, 19. december 2009
af Redaktion
Vi har sagt nååååhh og iiihh og neeej i en uendelighed her på redaktionen
Anettes Mille er mildest talt ikke noget dyrebarn- men 13 år og en usædvanlig skrap musefanger!Foto: Jette M. Vesterager
Anettes Mille er mildest talt ikke noget dyrebarn- men 13 år og en usædvanlig skrap musefanger!Foto: Jette M. Vesterager

Se godt på den kalender, vi har med bladet i denne uge. Og prøv så at se på dig selv bagefter - kunne du lade være med at smile?
Her i de seneste uger er vi gået smilende rundt her på redaktionen, og hver gang vi har skullet vælge et nyt billede til kalenderen, har der lydt højlydte tilråb.
Nååååhh og iiihh og neeej, sagde vi allesammen, hver gang en ny dyreunge kom i mål.

Kontaktskaber
Sådan er der også mange af os, der har det, når vi møder dyrebørn i virkeligheden. En hundehvalp, der tumler af sted med sin ejer, er den bedste kontaktskaber i verden. For man kan ikke lade være med at smile, når man ser den.

Kalenderen følger med Familie Journal nr. 53/2009

Vi bliver rørte
En kattekilling er lige til at putte i lommen, når man mærker den bløde pels, og et føl på usikre ben på marken eller en abeunge i Zoologisk Have har samme virkning. Vi smiler og bliver også lidt rørte.

Glade møder
Herregud, tænker jeg altid om det lille væsen, som er så ubeskyttet og dugfrisk i verden. Som møder verden med uskyld, undren og nysgerrighed.
Det er mit håb, at kalenderen kan kalde smilet frem, ikke bare nu, men mange gange i det nye år.