En og en er tre...

Mandag, 29. juni 2009
af Redaktion
Jeg har hørt, at det skulle være sundt at kede sig... og ellers er der et ekstra krydsordshæfte med bladet...
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

Jorden, den er flad, og Gorm den Gamle er født i Hobro. Sådan lyder indledningen på en elsket sang hjemme hos os, nemlig den sang, vi skråler på vej hjem fra skole på den sidste dag inden sommerferien.
Sangen stammer fra en gammel Far til fire-film, men selv om der er gået mange år, siden lille Per trallede afsted, så er forventningens glæde stadig lige stor hos dem, der er på vej ud i friheden. Foran de trætte skoleelever, ligger nu seks uger uden bøger, ringende klokker og skemalagt hverdag.

Godt for fantasien
Den lange sommer byder på muligheden for at slappe af, men fremfor alt på en valgfrihed, som nok kan være tiltrængt i mange børns liv.
Vores generations børn har stramme tidsplaner både i skolen og i fritiden, og jeg tror, det er rigtigt sundt at få en pause. Og skulle nogen komme til at kede sig, har jeg hørt, at det faktisk er sundt og stimulerer fantasien.
Skulle der være nogle voksne, der keder sig, så har vi i denne uge et ekstra krydsordshæfte med Familie Journal og her på hjemmesiden er der sjove opgaver til børnene...

Krydsordshæftet følger med
Familie Journal nr. 27

God fornøjelse!

Sjov for børn...
Fem på stribe
Smilende chokoladekage
Gæt et bogstav
Kan du regne den ud?