Familie Journal anbefaler: Når det regner på præsten

Onsdag, 2. marts 2016
af redaktionen
Trænger du til at lade dig opsluge af en rigtig god bog? Familie Journal anbefaler en god krimi, Når det regner på præsten af Kirsten Holst, som du nu kan købe i supermarkedet for blot 49 kroner. Se efter hylden med Favorit Bøger

Efterforskerne Høyer og Therkelsen har set meget i deres tid ved politiet, men denne gang er de begge rystede over den bestialske måde, en ganske ung pige er voldtaget og myrdet på.
Det er som om, hun er slået ihjel to gange. Alligevel ligner forbrydelsen flere tidligere mord, som endnu aldrig er opklarede, og nu sættes alt ind på at løse den grusomme gåde. Men allerede dagen efter findes byens præst død på kirkegården. Umiddelbart er der overhovedet ingen forbindelse mellem de to mord. Eller er der?

Den populære forfatter Kirsten Holst udgav denne kriminalroman i 1983, men udover, at politiets efterforskere får røget et hav af smøger undervejs, holder plottet, tempoet og spændingen stadig.

”Når det regner på præsten" er den anden i rækken af Favorit Bøger, som er udvalgt af Familie Journal. Nu kan du købe den i din Kvickly, SuperBrugsen, fakta, ABC Lavpris, Løvbjerg og udvalgte MENY-butikker. Favorit Bøger koster 49 kroner og står sammen med ugebladene ved kassen. Der kommer nye Favorit Bøger hver anden måned.