Fra stegeolie til solcreme

Mandag, 16. juni 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et tillæg med opskrifter på lækre kager og desserter med bær. Du kan også læse om Line, der opdagede at hun var gravid kun en uge efter, at hendes kæreste var rejst til Afghanistan som soldat. Det kastede hende ud i et virvar af følelser, som hun brugte til at skrive et teaterstykke. Du kan også læse om Lise, der passede sin syge mand i 20 år. I dag opfordrer hun andre pårørende til at tage imod alle de hjælpende hænder, de møder. God fornøjelse med denne uges blad

Af chefredaktør Anette Kokholm

På forbrugersiderne i denne uges udgave af Familie Journal har vi en analyse af solcremer og af de eventuelle skadelige stoffer, nogle af dem indeholder. Testen viser i øvrigt at de billigste produkter er de bedste, og det er jo så fint. Især fordi solcremer er blevet noget, som vi danskere bruger rigtig meget.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Sådan har det ikke altid været. Jeg kan tydeligt huske min første charterrejse som 14-årig, hvor jeg uden en dråbe solcreme, men til gengæld lige i middagsheden, lagde mig ud på stranden. At jeg blev ræverød, bekymrede mig ikke et sekund, for lige om lidt ville jeg jo blive dejligt brun…

Stegeolie med kokos-duft

Senere i mine unge år havde mine veninder og jeg stor glæde af en sololie, der duftede af kokos. Den havde slet ingen beskyttelsesfaktor, men tjente alene til at være en slags stegeolie, når vi lå og grillede på stranden.

Uha.

I dag går jeg ikke uden for en dør uden solcreme, og jeg har en stor dunk stående på badeværelset, så mine gæster kan forsyne sig, når de kommer på besøg. Så i dag handler det ikke om creme eller ikke - men hvad der er i den.

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"