Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
Af chefredaktør Anette Kokholm
Det dejlige ved at holde ferie er, at der er tid til at mødes med venner og familie til frokosttid.
Normalt indtager jeg min frokost i Allerhusets kantine, og maden og selskabet fejler bestemt ikke noget. Men fordi det altid er kollegerne, jeg sidder og gumler sammen med til hverdag, føles det ekstra meget som luksus at kunne indtage frokosten i det grønne og sammen med dem, jeg ikke ser så tit.
Tid til forkælelse
Frokost for mange af os danskere har noget med rugbrød og pålæg at gøre, og det er bestemt også både sundt og dejligt. Men med lidt god tid og lyst til at forkæle sine medspisere, kommer man langt med nogle gode retter, som i min verden også helst skal være forholdsvis nemme at gå til.
I det tillæg, der følger med bladet i dag, sender vi forhåbentlig lidt ny inspiration til en god frokost i cirkulation.
Til retterne anbefaler vi også den snaps, der vil passe bedst til maden, men det er selvfølgelig også muligt at drikke vand eller et glas vin til.
Velbekomme og venlig hilsen
Ris og ros til Anette: Skriv her