Gem computeren væk

Mandag, 22. juli 2013
af Redaktion
Anette kommer ofte på en del opfindsomme tiltag for at holde børnene lidt fra computeren. Med denne uges Familie Journal får du et dejligt krydsordsmagasin, som du f.eks. kan underholde dig med på stranden.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Forleden kom jeg til at tale med en af mine veninder om, hvad vi gør for at holde vores børn væk fra computeren.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Egentlig et tankevækkende samtaleemne, for da jeg selv var barn, kan jeg huske, de voksne talte om, at jeg altid sad med næsen nede i en bog, og det kunne da bestemt ikke være sundt. I dag er det så altså computeren eller en af de mange andre elektroniske dimser, som holder vores generation af børn i et jerngreb.

Opfindsomme tiltag

Og så remsede vi ellers vores opfindsomme tiltag op for hinanden. Vi kom sådan til at grine, for det var da virkelig ikke idéer, der manglede. Selv ynder jeg at tvinge den 13-årige med på stranden og lege ordlege. Den ene af os tænker på en bestemt person, og så skal den anden gætte, hvem det er. Såre simpelt, men faktisk ret hyggeligt! Min veninde havde en mere indviklet udgave, som jeg vil teste denne sommer. Noget med at gætte en person ved at sige, hvad han ville være, hvis han var en hund eller en bil for eksempel.

I denne uge har vi pakket et dejligt krydsordsmagasin med bladet. Også til stillesiddende sysler...

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"