Hjælp os med at hjælpe

Mandag, 14. oktober 2013
af Redaktion
I denne uge og den næste med er Familie Journal gået ind i et helt særligt samarbejde med TV2 og Kræftens Bekæmpelse

I denne uges Familie Journal får du bl.a. masser af inspiration til efterårshygge inde og ude. Få sjove ideer børnene vil elske såsom kastanjedyr, maleprojekter og græskar til pynt. Læs om Lisbeth og Ryons idylliske liv på Elmegården. Få lækre opskrifter på lunt vinterstrik og masser af skønne efterårsretter.

Du får desuden det store bagetillæg: Bag med mormor med 36 siders skønne kager.

Læs den livsbekræftende historie om Marianne, der fik brystkræft og tog kampen op. I denne og næste uge sætter vi fokus på kampagnen Knæk Cancer.

Læs hvad chefredaktør Anette Kokholm siger om den gode sag...

I denne uge og den næste med er Familie Journal og Aller, vores ejer, gået ind i et helt særligt samarbejde, noget vi aldrig har prøvet før.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Vi har trykket hånd med TV2 og Kræftens Bekæmpelse og lavet en aftale om at forene kræfterne i den kampagne, der hedder Knæk Cancer.

Baggrunden er uhyggelig nok. Kræft er den hyppigste dødsårsag blandt danskere under 65 år. Hver dag får 90 danskere konstateret kræft, og kun halvdelen af dem overlever.

En lille blomst

Det er derfor, at vi i denne og næste uge sælger en lille blomst sammen med bladet. Blomsten koster 20 kroner, og overskuddet går ubeskåret til Knæk Cancer. Det samme gør overskuddet fra de ekstra blade, vi måtte sælge på grund af blomsten.

Næste lørdag sender TV2 et stort indsamlingsshow, men allerede nu kan vores læsere give et bidrag til Knæk Cancer. Pengene går til forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Det er mit håb, at vi på Familie Journal kan være med til at gøre en forskel.

Mange venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"