Højt humør i Fredericia

Mandag, 5. november 2012
af Redaktion
Anette takker alle de mange mennesker, der lagde vejen forbi Familie Journals stand på den kreative messe - og håber, at se mange af dem igen på Familie Journals julemesse!
Familie Journal, der udkommer mandag 5. november 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 5. november 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Næh, står du her, var der en hel masse mennesker, der sagde til mig forrige weekend. Og ja, det gjorde jeg, for jeg var på messe med Familie Journal.
Og lad mig derfor benytte lejligheden til at sige tak for sidst til de mange mennesker, der lagde vejen forbi vores stand på den kreative messe i Fredericia.
Det var rigtigt dejligt at hilse på så mange af læserne, og jeg blev endnu en gang bekræftet i, at vi skriver for positive og glade mennesker. Humøret var i hvert fald højt i den weekend!

Julemesse i Middelfart
Og tak til alle jer, der har strikket hånd- og benvarmere til de hjemløse. Vi trak en vinder på messen, men de rigtige vindere er jo dem, der får glæde af al den flotte og lune strik.
Det er mit store håb, at jeg ser mange af jer igen på vores egen messe, som vi holder den første weekend i december i Middelfart.
Jeg glæder mig i hvert fald meget til Familie Journals julemesse og til at hilse på endnu flere af vores søde læsere.

Mange hilsner

Vil du med til Familie Journals julemesse?
Den første weekend i december forvandler vi Lillebæltshallerne i Middelfart til Danmarks julehyggeligste julemesse - og du kan også komme med! Læs mere om julemessen her - og køb dine billetter her: familiejournal.dk/julemesse