Jeg glæder mig i denne tid...

Mandag, 2. december 2013
af Redaktion
Med denne uges Familie Journal får du et tillæg, der er fyldt med opskrifter på konfekt, småkager og julekager - kort sagt: alt hvad hjertet kan begære. Du får også opskrifter på smukt strik i blåt, masser af lækker julemad, og så får du naturligvis masser af stærke og rørende artikler.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Forleden så jeg en annonce fra et rejsebureau, hvor de lokkede med billige rejser i december. Og det var virkelig billigt. Rejs væk fra kulden, stod der.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Heldigvis er vi alle forskellige, så der er sikkert mange, der er hoppet på et fly til sol og varme. Men jeg så på annoncen med slet skjult hån. At rejse væk i december? Aldrig i livet!

Ligeså meget som jeg elsker sommer, lyse nætter og grillmad med salat, ligeså håbløst forelsket er jeg i alt, der drejer sig om julen. Det være sig pynt både hjemme og i butikkerne, dufte af gran og brunt og brændt, julekalender i fjernsynet og ikke mindst maden. Julemaden!

Hyggelige bagetraditioner

I denne uge har vi et herligt tillæg med gode idéer til bagværk og knas. Selv har jeg en tradition med at bage vaniljekranse, men efterhånden som jeg har arbejdet på landets dejligste juleblad i nogle år, har der sneget sig andre lækkerier med i decembers traditioner.

Og der er ikke noget så hyggeligt som at bage med sine venner eller sin familie. Mine voksne drenge er habile amatørbagere, for de har været med på køkkenbordet, siden de var små. Og dengang, hvor jeg var en meget travl udearbejdende småbørnsmor, var det en tradition at have bagedag med veninderne og deres børn i december. Så bagte vi, til alle kinder glødede, og kagedåserne var fyldte, når vi gik hjem. Og vi havde fået set hinanden!

Rigtig god bagelyst og venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"