Jul fra den gamle Journal

Mandag, 12. november 2012
af Redaktion
Familie Journals fagredaktør har været i bladets gamle arkiver, og det er der blevet et flot og nostalgisk tillæg ud af. Tillægget Jul fra den gamle Journal følger med Familie Journal i denne uge
Familie Journal, der udkommer mandag 12. november 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 12. november 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

For omkring et års tid siden var vores fagredaktør, Anne-Marie Øby, på jagt i vores arkiv efter en bestemt historie fra for længe siden.
Da hun kom op fra kælderen igen, havde hun ikke bare fundet det, hun søgte, hun havde også en stor stak blade med fra starten af det forrige århundrede.
Vi blev alle sammen fuldstændig solgt til de gamle historier og ikke mindst meget overraskede over, at meget af det faktisk stadig kan bruges.
Så det tillæg, der følger med bladet i denne uge, er et resultat af den begejstring!

Historiens vingesus
Og det er jo sjovt at være en del af historiens vingesus. Da min første forgænger, Laura Aller i 1877, sendte det første Illustreret Familie Journal på gaden, havde hun nok ikke regnet med, at der stadig var læsere til bladet i 2012.
Men det er der heldigvis, og jeg vil ønske god og nostalgisk fornøjelse med tillægget, som ikke kun er hyggeligt, men rent faktisk også er brugbart!

Venlig hilsen

P.S.: Du får en sød smagsprøve på lidt juleknas fra tillægget her

Vil du med til Familie Journals julemesse?
Den første weekend i december forvandler vi Lillebæltshallerne i Middelfart til Danmarks julehyggeligste julemesse - og du kan også komme med! Læs mere om julemessen her - og køb dine billetter her: familiejournal.dk/julemesse